Eteläisen alueen kilpailupäällikkönä kaudella 2020 toimii Juha-Matti Reini. Kuka hän on, mistä tulee ja millaisin ajatuksin suunnataan kohti kesää 2020?
Juha-Matti, kuka olet ja mistä tulet? 
Juha-Matti Reini, 30-vuotias perheenisä Kaarinasta. Pesistaustaltani olen loimaalaisen pesäpallokoulun kasvatti ja LP:n paidassa pääsin pelaamaan myös kahden kauden ajan Ykköspesistä. Muiden seurojen osalta Köyliön Lallien ja Jokioisten Koetuksen verkkarit löytyvät myös kaapistani. Urheilu on aina ollut tärkeä osa elämää, jonka vuoksi päätin tehdä siitä itselleni ammatin. Vuonna 2013 aloitin pelaamisen ohella suorittamaan Turun Ammattikorkeakoulussa urheilujohtamisen ja -markkinoinnin tradenomin tutkintoa, josta valmistuin vuonna 2017. Heti valmistuttuani aloitin työt kasvattajaseurassani toiminnanjohtajana. Syksyllä oli kuitenkin uusien haasteiden aika, kun muutimme perheen kanssa Turun seudulle, Kaarinaan.
Millaisia tavoitteita olet asettanut itsellesi kilpailupäällikön tehtävää koskien?
Pyrin olemaan ennen kaikkea reilu ja oikeudenmukainen jokaista kohtaan. Lisäksi tiedottamisen tarvitsee olla riittävän ennakoivaa ja selkeää, jotta joukkueiden ei tarvitsisi itse etsiä tietoa monen mutkan kautta.
Mitä odotat kilpailupäällikön tehtävältä? 
Odotan hyvää vuorovaikutusta alueen seurojen kanssa, sekä kilpailutoiminnan kehittämistä yhteistyössä. Toivon seurojen edustajien kertovan minulle avoimesti omista ajatuksistaan kilpailutoimintaan liittyen, oli kyseessä sitten positiivinen tai negatiivinen asia. Toki toivon ymmärrystä sen suhteen, että tietyissä asioissa on tehtävä kompromisseja.
Terveisesi alueemme seuroille? 
Tehkää yhteistyötä seuran sisällä joukkueiden kesken, sekä alueella seurojen välillä. Yhteistyön kautta seurat oppivat toisiltaan hyviä toimintatapoja, jotka tuovat uutta potkua omaan arkeen. Hyviä ideoita ja toimintatapoja on turha pantata ja pitää vain omana tietonaan.
Millaisia vinkkejä antaisit seuroille tulevan kauden rakentamiseen, pelien sopimiseen ja sarjaohjelmien rakentamiseen?
Ole ajoissa, keskustele, ymmärrä. Otteluita sopiessa on hyvä kertoa, mikäli esimerkiksi kenttävuorojen kanssa on haasteita. Jollain paikkakunnilla kenttiä on useita, jolloin heidän saattaa olla vaikea ymmärtää, miksi vaihtoehtoja pelipäiville on niukasti. Olemalla ajoissa liikenteessä, saa pelipäivät varmasti sovittua ongelmitta.
Mitä muuta haluaisit sanoa? 
Olkaa rohkeasti yhteydessä, tai tulkaa nykäisemään hihasta kentänlaidalla mikäli siellä törmätään. Tehdään yhdessä alueen kilpailutoiminnasta ensiluokkaista.