Valitse sivu

Kauden parhaat palkitaan upeassa gaalatilaisuudessa heti laivan lähdettyä lauantaina kello 18.30. Kun matkatavarat on jätetty hyttiin, on syytä siirtyä pikimmiten Starlight-yökerhoon kannelle 8!

Gaalalippu sisältyy Matkapoikien kautta hankittuihin matkapaketteihin. Gaalalipun voi myös ostaa etukäteen Pesäpalloliiton tapahtumapalvelusta hintaan 25 € / kpl.

Ennen matkaa

– Muista ottaa mukaan virallinen matkustusasiakirja, voimassa oleva passi tai henkilökortti. Esimerkiksi ajokortti ei kelpaa.

– M/s Silja Europa lähtee Helsingin Länsisatamasta, Länsiterminaalista 1 (Tyynenmerenkatu 8, 00220 Helsinki) lauantaina kello 18.30. Raitiolinja 7 kulkee terminaaliin mm. Pasilan asemalta, Hakaniemestä, päärautatieasemalta ja Kampintorilta.

– Ole paikalla hyvissä ajoin, sillä lähtöselvitys suljetaan 30 minuuttia ennen laivan lähtöä.

– Matkapoikien kautta hankitut matkapaketit noudetaan terminaalin toisesta kerroksesta Pesäpallokauden päätösristeily -luukulta ja kutsuvieraspaketit kutsuvieraspisteeltä.

– Varaa ruokailut edullisimmin etukäteen ja varmista paikkasi halutussa kattauksessa. Katso lisätiedot ja kattausten ajat Tallink Siljan nettisivuilta.

Matkan aikana

– Pesäpallokauden parhaat -gaala alkaa heti laivan lähdettyä Helsingin Länsisatamasta lauantaina kello 18.30.*

– Pesäpallokauden päätösristeilyn monipuoliset puitteet tarjoaa M/s Europa. Tutustu laivaan Tallink Siljan nettisivuilla.

– Tanssikansaa viihdyttää Joku Paikallinen Bändi, kolme settiä kello 23 alkaen

Maissaoloaikaa Tallinnassa on noin neljä tuntia sunnuntaina kello 8.00-12.10. Muistathan mukaan matkustusasiakirjan! Vinkkejä Tallinnan monipuolisista aktiviteeteista ja nähtävyyksistä tarjoilee Visit Tallinn -sivusto.

– Pesisvisa Antti Haapasalon johdolla sunnuntaina kello 13 (Sea Pub, kansi 8)

Matkan jälkeen

– Turvallista kotimatkaa ja kiitos pesäpallokaudesta 2019! Olo tuntuu varmasti haikealta, mutta uusi kausi loistaa jo horisontissa. Fugepesis-paketit ovat myynnissä osoitteessa www.fugepesis.fi. Ei muuta kuin seuraavaa matkaa varaamaan!