Valitse sivu

Vakuutusvaihtoehdon määrittää nuorten osalta (2000 ja myöhemmin syntyneet tytöt sekä 2001 ja myöhemmin syntyneet pojat) pelaajan syntymävuosi ja aikuisten osalta (1999 ja aiemmin syntyneet naiset sekä 2000 ja aiemmin syntyneet miehet) sarjataso.

Talvikauden vakuutukset ovat myynnissä 15.3.2020 saakka pesäpallon lisenssikaupassa ja niiden voimassaolo jatkuu 31.3.2020 saakka. Jokaisen vakuutuksen hintaan lisätään 0,50 € suuruinen pankkipalvelumaksu.

Talvikaudella ostettu pelkkä vakuutus ei vaikuta tulokaslisenssin hankintaan kaudella 2020-21. Tulokaslisenssi on tarkoitettu 12-vuotiaille ja nuoremmille pelaajille, joilla ei ole aiemmin ollut kilpailulisenssiä. Oikeus kauden 2020-21 tulokaslisenssiin siis säilyy, vaikka nyt hankkisikin vakuutuksen talvikaudelle.

Harraste- ja pesispassit on hankittava sellaisinaan eli niistä ei ole saatavilla pelkän vakuutuksen sisältävää vaihtoehtoa.

Kaikki lisätiedot ja tuoteselosteet pesäpallolisensseistä on koottu osoitteeseen www.pesis.fi/kilpailu/lisenssit.