Valitse sivu

Laiva on lastattu pesäpalloväellä. Tallink Siljan M/s Europa lähtee Helsingin Länsisatamasta (terminaali 1) lauantaina kello 18.30 ja palaa takaisin samaan laituriin sunnuntaina kello 16. Palkintogaala alkaa Starlight-yökerhossa välittömästi laivan lähdettyä.

Hyttejä on varattu hyvään tahtiin, mutta rannalle ei tarvitse jäädä ruikuttamaan. Kumppanietuja ja gaalalipun sisältäviä matkapaketteja voi yhä kysyä Matkapojilta, p. 010 23 23 200. Gaalalippuja on myös ennakkomyynnissä Pesäpalloliiton tapahtumapalvelussa.

Pesäpallokausi paketoidaan ja muistot jäävät historian lehdille.

– Todella viihdyttäviä pelejä nähtiin – juoksuja ja hyvää pesistä, eikä liikaa prosenttipeliä. Rohkean pesiksen ja pelirohkeuden voitto, miettii Ruudun lähetyksistäkin tuttu Waheeb.

– Välierät ja loppuottelut olivatkin sitten todellista draamaa. Kirittäret ja Joensuun Maila pelasivat huikeasti. Huippuyksilöt olivat isoissa rooleissa, kovat olivat kovia. Jännityksellä odotetaan, ketkä palkitaan kauden parhaina, 2000-luvun alussa jo ensimmäistä kertaa pesäpalloristeilyllä viihtynyt Waheeb lisää.

Kysymykseen saadaan vastauksia upeassa palkintogaalassa heti laivan lähdettyä lauantaina kello 18.30. Palkintonsa saavat vuoden pesäpalloilijat, pudotuspelien arvokkaimmat pelaajat, vuoden lukkarit, vuoden pelinjohtajat sekä kauden muut parhaat ja ansioituneet.