Liki pitäen koko uransa, mukaan lukien 121 Superpesiksen runkosarjaottelua, kasvattajaseurassaan Kiteellä pelannut Toropainen hakee uusia haasteita ja ponnahduslautaa uralleen Kuopiosta.

− Pelaajana vahvuuteni on monipuolisuus. Joukkueena ei olla vielä tavoitteita tehty, mutta odotuksena ainakin itsellä on viime kauden sijoituksen parantaminen, kaksivuotisen sopimuksen allekirjoittanut Toropainen toteaa seuran tiedotteessa.

Lyöjäjokeri Teemu Nivala saa joukkueeseen seurakseen toisen Kannuksen Uran kasvatin, kun Niko Märsylä allekirjoitti 1+1-mallisen sopimuksen. Märsylän kaksoisveli Misa jätti Kuopion ja siirtyi Kempeleen Kirin superpesisjoukkueeseen.

− Misa jätti isot saappaat täytettäviksi, mutta parhaan mukaan koitetaan niitä täyttää. Viime kesä oli vähän rikkonainen loukkaantumisen takia, joten nälkää löytyy ensi kesälle. Todella innolla odotan, että pääsen tutustumaan joukkueeseen ja harjoittelemaan yhdessä, Niko Märsylä vakuuttaa tiedotteessa.

Sotkamon Jymystä siirtyvä Kajaanin Pallokerhon kasvatti Juuso Väisänen muutti fysioterapian opintojen perässä Kuopioon.

– Innokkailla ja odottavilla fiiliksillä PuPen paitaan. Elämäntilanne muuttui Kuopioon muuton myötä, niin muutos pesiksen puolellakin oli luonteva ratkaisu, Väisänen sanoo.

Puijon Pesiksen miesten ja naisten edustusjoukkueet pelaavat molemmat Ykköspesiksessä kaudella 2020. Joukkueet esitellään kokonaisuudessaan seuran pikkujoulutapahtumassa Kuopion kaupunginteatterissa perjantaina 8. marraskuuta.

Puijon Pesiksen miesten sopimuspelaajat (24.10.2019)

Waltteri Hämäläinen 2020
Kasperi Laasonen 2020
Tuomas Luukkonen 2021
Nestori Moisio 2021
Niko Märsylä 2020 (+ optio 2021)
Teemu Nivala 2021
Ilari Penttinen 2020
Valtteri Pirinen 2021
Ville-Matti Tolvanen 2020
Antti-Jussi Toropainen 2021
Juuso Väisänen 2021