Pukkinen on siviilikoulutukseltaan liikuntatieteiden maisteri ja fysioterapeutti.

– Olen täynnä intoa tehtävään ja paluu Virkiään tuntuu upealta, seurasta on jäänyt lämpimät muistot ja paljon ystäviä, Pukkinen iloitsee.

Virkiän junioripelaajamäärät ovat roimassa kasvussa ja etenkin tyttöpesispuolella on käynnissä kova buumi. Pukkisen mukaan hänen työnsä keskittyy vahvasti kokonaisuuden hallinnointiin ja yhteistyön kehittämiseen eri sektoreilla.

– On ollut mahtavaa huomata se pöhinä, mitä junioripuolella on menossa. Alku menee tietysti tutustuessa joukkueisiin sekä vetäjiin, joista iso osa jo onkin entuudestaan tuttuja. Tämän jälkeen pyrin luomaan joukkueille yhtenäisiä käytäntöjä, kehittämään vetäjien välistä yhteistyötä sekä vuoropuhelua ja toimimaan ylipäätään tukena erilaisissa tilanteissa. Työnkuva muokkautuu varmasti aina tarpeen mukaan, mutta erittäin innostunein mielin tässä ollaan, Pukkinen toteaa.

Tutustu Lapuan Virkiän toimintaan seuran nettisivuilla!