Syyskokous on avoin tilaisuus, ellei kokous toisin päätä. Äänioikeutettuja ovat jäsenyhdistykset, jotka ovat maksaneet liiton jäsenmaksun.

Voidakseen käyttää kokouksessa äänioikeutta jäsenen on ilmoitettava osallistumisestaan kokoukseen etukäteen ja toimitettava jäsenseuran antama valtakirja Pesäpalloliittoon viimeistään 6.11.2019 joko sähköpostitse merja.ahokas(ät)pesis.fi tai postitse osoitteella Suomen Pesäpalloliitto, Robert Huberin tie 2, 01510 Vantaa.

Syyskokouksessa käsitellään sääntömääräisten (toimintasäännöt, 12 §) asioiden lisäksi muut mahdolliset liittojohtokunnan esittämät asiat. Jäsenillä on mahdollisuus esittää syyskokoukselle käsiteltäväksi muita asioita edellyttäen, että esitys tästä on jätetty liittojohtokunnalle viimeistään 21 päivää ennen kokousta (toimintasäännöt, 13 §).

Pesäpalloliiton syyskokous 2019 Jyväskylässä

Aika: Lauantai 16.11.2019 kello 13.00
Paikka: Original Sokos Hotel Alexandra, Hannikaisenkatu 35, 40100 Jyväskylä
Hotellin www-sivut

Kokouskutsu, esityslista ja valtakirja

Kutsu Pesäpalloliiton syyskokoukseen 2019 (pdf)

Pesäpalloliiton syyskokouksen 2019 esityslista (pdf)

Pesäpalloliiton syyskokouksen 2019 valtakirja (docx)