Valitse sivu

Ota varaslähtö kesään, vahvista yhteishenkeä ja lähde ikimuistoiselle matkalle! Fuengirolassa ja Benalmadenassa puitteet ovat täydelliset harjoitusleirin ja aurinkoloman yhdistämiseen.

Saarikoski Travelsin pesistiimi – Marjukka MäkinenJuha Saarikoski ja Jarkko Paloniemi – palvelee, räätälöi juuri Sinun joukkueellesi parhaiten sopivan paketin ja vastaa kaikkiin pesismatkoihin liittyviin kysymyksiin sähköpostitse info(ät)saarikoski.fi tai mieluummin soittamalla numeroon 064 33 00 00.

Fugepesis-tapahtuma avaa superpesiskauden 2020!

Myös Superpesiksen huippujoukkueet matkustavat Fuengirolaan! Pesis on peleistä suomalaisin, mutta kansallispelimme kesäkausi alkaa ensi vuonna jo neljännen kerran peräkkäin Espanjan Aurinkorannikolta. Fugepesis-tapahtumassa pelaavat runkosarjan avausotteluissa naisten huippujoukkueet Lapuan Virkiä ja Pesäkarhut Porista lauantaina 25.4. sekä miesten huippujoukkueet Vimpelin Veto ja Kouvolan Pallonlyöjät sunnuntaina 26.4. Lisätietoa Fugepesiksestä löytyy osoitteesta www.fugepesis.fi.

Pesäpallokautta ovat viime vuosina rytmittäneet Halli-SM-turnaus, kauden avaus, Itä-Länsi keskikesän huipentumana, leirit, mitali- ja ratkaisuottelut sekä kauden päätösristeily. Joukkoon on liittymässä vahvasti Fugepesis-tapahtuma, josta on hyvää vauhtia muodostumassa jokakeväinen klassikko. Ruudun suosikkiselostaja Anssi Ritari on puhunut mielellään ajatuksen puolesta.

– Toivoisin, että se olisi sellainen kauden aloitus koko pesäpalloperheelle – ei ainoastaan niille joukkueille, faneille ja ystäville, ketkä siellä pelaavat, vaan että se olisi koko kansan ja pesäpalloväen juttu. Luulen, että tähän suuntaan sitä lähdetään jatkossa rakentamaan.

Saarikoski Travels on Pesäpalloliiton ja Superpesiksen yhteistyökumppani.