20-vuotias Kauppinen pelasi vielä viime kaudella KPL:n A-pojissa sekä lisäksi Ykköspesistä Haminan Palloilijoissa. Hän on edustanut juniorina KPL:ää 11 kautta ja ollut voittamassa A-poikien ja B-poikien SM-hopeaa.

Junioripäällikkönä Kauppisen vastuualueena ovat G-D-ikäiset juniorit ja toiminnan organisointi. Talvikauden toiminta juniorijoukkueilla alkaa marraskuussa ja uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan toimintaan.

– Odotan innoissani, mitä kaikkea tuleva työ Koplan junnupäällikkönä tuo. On hienoa päästä omaan kasvattajaseuraan kehittämään jo nyt loistavaa junioritoimintaa. Tuon varmasti mukanani omia ajatuksiani toiminnan kehittämiseksi. KPL:ssä on hyvä yhdessä tekemisen kulttuuri, meillä on aktiivisia valmentajia ja vanhempia, joiden kanssa on mukava päästä toimimaan, Kauppinen kertoo.

Erinomaista työtä tehnyt Harri Liekola jättää junioripäällikön tehtävät ”haikeana, mutta hyvillä mielin”.

– Tulevan kauden suunnitelmat ovat jo melko pitkällä. Haikein, mutta hyvin mielin jätän tehtävät Istolle. Istolla on nuoruuden paloa lähteä hoitamaan osaltaan KPL:n junioritoimintaa. KPL:n tärkein voimavara ovat ihmiset – on ollut hienoa aikaa päästä toimimaan yhdessä pesäpallon kärkiseuroista.

Pesäpallon pariin Kouvolassa – ota yhteyttä:

www.kouvolanpallonlyojat.fi

Isto Kauppinen
045 852 0580
isto.kauppinen(ät)kouvolanpallonlyojat.fi