Marttilan koulu sijaitsee Kirkkokadulla, aivan kaupungin keskustassa. Koulun pihaa uudistetaan muiltakin osin ja sen vihkiäisiä vietetään myöhemmin syksyllä. Hiekkatekonurmikenttä otettiin käyttöön, kun koulun lukuvuosi alkoi.

– Pääsimme testaamaan uutta tekonurmikenttää viikkoa aiemmin torstaina ja kenttä on heti valmis pienempien junioreiden otteluihin. Marttilan kenttä on loistava lisä kaupungin liikuntapaikkatarjontaan ja hienoa, että lasten liikunnan riemua tuodaan ihan kaupungin keskustaankin ihmisten iloksi. Oman joukkueeni tavoitteena on pelata kaikki ensi kesän kotiottelut juuri Marttilassa, iloitsee Kalle Mononen Maila-Jussien F10-joukkueen pelinjohdosta.

Seinäjoella on runsaasti liikuntapaikkoja pesäpallolle. Tiedot liikuntapaikoista ja -tiloista on koottu kattavasti Seinäjoen kaupungin nettisivuille.

Pesäpalloa Seinäjoella

Nurmon Jymy | Peräseinäjoen Toive | Seinäjoen JymyJussit | Seinäjoen Maila-Jussit | Ylistaron Kilpa-Veljet