Valitse sivu

Uutena valmennuskeskuksena pesäpallon yläkoululeirityksen piiriin tulee Pajulahden urheiluopisto Nastolassa, jossa aloittaa 7.-luokkalaisten ryhmä. Lisäksi hakukohteina olivat Joensuu, Kuortane, Varala (Tampere) ja Vuokatti (Sotkamo). Pesäpalloliiton yläkoululeiritykseen osallistuu lukuvuonna 2019-2020 yhteensä 345 nuorta urheilijaa, mikä on uusi komea ennätys.

– Yläkoululeirityksen laadukas sisältö ja toteutus sekä sen merkitys urheilu-uran kannalta on selkeästi huomattu. Yläkoululeiritys tukee nuoria eteenpäin niin urheilijoina kuin yleensäkin elämässä, Pesäpalloliiton koulutusvastaava Juha Antikainen kiittelee.

Yläkoululeirityksen sisällöt on rakennettu yhteistyössä Olympiakomitean kanssa ja ne noudattelevat valtakunnallista lajirajat ylittävää ohjeistusta. Lajin sisällä sisältöjä ja toteutusta on käyty läpi yhteistyössä kaikkien valmennuskeskusten kanssa tasalaatuisuuden varmistamiseksi. Valmennus tukee seurassa tehtävää työtä. Yläkoululeirityksessä yhdistyvät koulunkäynti, ammattimainen harjoitteleminen ja urheilijaksi kasvaminen.

Tieto yläkoululeirityksen valinnoista on lähetetty kaikille hakijoille sähköpostiin. Tiedustelut asiaan liittyen: Juha Antikainen | juha.antikainen(ät)varala.fi | 040 535 0337