Valitse sivu

Kuopiolaisen Puijon Pesiksen Misa Märsylä nousi todelliseksi vastuunkantajaksi kuluvalla kaudella miesten Ykköspesiksessä ja voitti sarjan etenijäkuninkuuden. Elokuussa tahti jatkui vahvana ja Kannuksen Uran kasvatti Märsylä pokkasi kymmeneen otteluun viisi ykkös- sekä kaksi kakkospalkintoa. Puijon Pesis kukisti Haminan Palloilijat ja ylsi superpesiskarsintaan, jossa kuitenkin kyyti oli kylmää Kempeleen Kiriä vastaan.

Sarjanousija Siilinjärven Pesis on voiton päässä noususta Superpesikseen naisten superpesiskarsinnassa Lappajärven Veikkoja vastaan. Kauden komeetaksi on noussut vasta 16-vuotias B-tyttöjen Itä-Länsi-ottelussa pelannut lukkari ja kärkietenijä, seuran oma kasvatti Johanna Pirskanen. Elokuun pelaaja ylsi kahdeksan kertaa palkinnoille elokuun 12 ottelussa.

Valinta kuukauden pelaajaksi on sekä Märsylälle että Pirskaselle uran ensimmäinen.

Lue lisää Superpesiksen kuukauden pelaajista osoitteesta superpesis.fi!

Elokuun kuukauden pelaajat

Miesten Superpesis: Antti Hartikainen, KPL
Naisten Superpesis: Siri Eskola, Kirittäret
Miesten Ykköspesis: Misa Märsylä, PuPe
Naisten Ykköspesis: Johanna Pirskanen, SiiPe

Kuukauden pelaajat 2008-2019: www.pesis.fi/pesis-info/historia/palkittuja-pelaajia