Valitse sivu

Manse PP voitti Suomen mestaruuden 2017 ja SM-hopeaa 2018. Päättyneen kauden saavutukseksi jäi neljäs sija. Vähintään paluu mitalikantaan vaikuttaa selviöltä, kun ensi vuoden nippua tarkastelee.

Klikkaa tästä ja seuraa vilkasta pelaajaliikennettä Superpesiksen nettisivuilla

Uusista pelaajista kolmen Suomen mestaruuden Virpi Hukka on vuoden pesäpalloilija 2018, pudotuspelien arvokkain pelaaja 2016, viisinkertainen etenijäkuningatar ja kärkilyöntitilaston voittaja 2012. Ensi kausi on helsinkiläisen Puna-Mustien kasvatille uran kymmenes Superpesiksessä.

Viinijärven Urheilijoiden kasvatti Emma Sallinen nousi Kirittärien mestaruuden takuunaiseksi vuoden takaisissa ratkaisuotteluissa ja pokkasi pudotuspelien arvokkaimman pelaajan pystin päätösristeilyllä. Sallisen sisko, vuoden lukkari 2017 Senni Sallinen, kuuluu jo entuudestaan Manse PP:n avainpelaajiin.

Jatkosopimuspelaajista tutkapari Ida Lähde-Henna Peltokangas kuului Manse PP:n ehdottomiin onnistujiin päättyneellä kaudella, samoin Kirsi Ala-Lipasti on joukkueen tukipilari jo usean vuoden ajalta. Eilen 20 vuotta täyttänyt Henna Suominen on nousemassa sarjan kotiuttajien eliittiin ja takoi tänä kesänä 24 otteluun 0+44=44 tikkiä. Lisäksi joukkueessa jatkaa Haminan Palloilijoiden kasvatti, erityisesti ulkopeliä ajatellen tärkeä palanen Essi Pehrman, jonka ensimmäistä kautta Tampereella varjosti loukkaantuminen.

Aiemmin tiedotetun mukaisesti Manse PP:n pelinjohtajana toimii Markus Wirzenius, joka saa aisaparikseen päättyneeltä kaudelta tutun Sampo Niemisen.

Manse PP naisten Superpesiksessä 2020 (sopimustilanne 27.9.)

Anna Ala-Kauhaluoma (2022)
Kirsi Ala-Lipasti
Susanna Alava
Aurora Frantsila
Anna Hemmilä
Virpi Hukka
Sara-Ella Kemppainen
Ida Lähde
Johanna Moisander
Essi Pehrman
Henna Peltokangas
Emma Sallinen
Senni Sallinen
Henna Suominen

Markus Wirzenius (pj)
Sampo Nieminen (2. pj)