Valitse sivu

Maksuton Jim-kanava on vahvasti menossa mukana loppuotteluviikonlopussa. Lauantaina Jimillä nähdään suorana lähetyksenä naisten toinen loppuottelu, jossa kotiedun Porista ryöstänyt Kirittäret Jyväskylästä saa vastaansa Pesäkarhut. Lähetys huippuottelusta alkaa kello 14.45. Kirittäret tarjoaa otteluun vapaan sisäänpääsyn kaupungin ylä- ja alakoululaisille yhteistyössä Jyväskylän kaupungin kanssa.

Sunnuntaina Jimillä on vuorossa miesten loppuottelusarjan avaus, kun hallitseva mestari Joensuun Maila matkustaa Sotkamoon edellisten 30 vuoden kestomenestyjän Jymyn vieraaksi. Suora lähetys joukkueiden todella mielenkiintoisesta ensimmäisestä kohtaamisesta alkaa kello 14.45.

Ruutu+ seuraa kaikkia superpesiskauden otteluita suorissa lähetyksissä. Siirry lähetysten pariin Ruudun Superpesis-sivuilla.

Katso Jim-kanavan lähetystä Ruudussa

Mitaliotteluiden otteluaikataulut