Valitse sivu

Pesäpalloliiton koulutuskokonaisuus on jaettu neljään osioon: Aloitustaso, 1-tason kokonaisuus, 2-tason kokonaisuus ja 3-taso eli Lajivalmentajatutkinto (PLVT). Suoritettuaan lajivalmentajatutkinnon valmentajalla on mahdollisuus jatkaa Liikunnan ammattitutkinnolle (valmennuksen osaamisala, VAT).

Koulutusvaatimukset kaudelle 2020 on päivitetty leireittäin ja sarjoittain. Nyt on hyvä hetki käydä läpi omat suoritukset ja mahdollisesti puuttuvat osiot. Syksyn koulutuksiin ilmoittautuminen on jo osin käynnistynyt Pesäpalloliiton tapahtumapalvelussa:

– Lajivalmentajatutkinto (ilmoittautuminen mahdollisimman pikaisesti)

– Huippuvalmentajapolku, 1-2-tasot (ilmoittautuminen mahdollisimman pikaisesti)

– Juniorivalmentajapolku, taso 1

– Juniorivalmentajapolku, taso 2

Poikkeuslupia myönnetään erityistapauksissa. Lisätiedot ja hinnat löytyvät koulutusvaatimukset-sivulta.

Superpesiksen ja Ykköspesiksen joukkueista tulee olla edustus 1-tason pelinjohtajapäivillä 14.-15.12. 2-tason pelinjohtajakoulutusta ei järjestetä, mutta vuosina 2018-2019 suoritetut koulutukset ovat voimassa kaudella 2020.

Lisätietoa kaikkiin koulutuksiin liittyen: Juha Antikainen
Pesäpalloliitto, koulutusvastaava
juha.antikainen(ät)varala.fi | 040 535 0337