Kouvolan Pallonlyöjät etsii nyt uutta päätoimista junioripäällikköä lokakuun alusta alkaen, kun junioripäällikkönä aiemmin toiminut Harri Liekola lähtee uusiin työtehtäviin kauden päätyttyä.

– KPL:ssä on mahtava paikka toimia pesäpallon eturivissä. Hyvä ja eteenpäin suuntaava porukka antaa mahdollisuuksia kehittää omaa ja seuran osaamista. Oma elämäntilanne muuttuu sen verran syksyn aikana, että tässä vaiheessa on parempi antaa tilaa seuraavalle. Iso kiitos mainiolle Koplan porukalle, jonka kanssa on ollut hienoa työskennellä, Harri Liekola kertoo.

Tehtävään valittava junioripäällikkö tarvitsee pesäpallon lajituntemusta, aiempaa kokemusta lasten ja nuorten liikunnan parissa toimimisesta sekä osaamista suunnitella ja organisoida toimintaa. Junioripäällikkö vastaa KPL:n junioritoiminnasta ja sen organisoinnista. Tarkempi työnkuva määritellään haettavan henkilön löydyttyä.

KPL:n junioripäällikön hakuaika on 28.8.-8.9.2019. Työt alkavat sopimuksen mukaisesti, viimeistään lokakuun alussa. Viikoittainen työaika on 37,5 h ja se sisältää ilta- ja viikonlopputyötä. Oman auton käyttö on välttämätöntä.

Lisätietoa ja hakeminen

Kouvolan Pallonlyöjien nettisivut