Valitse sivu

Kirittäret toteutti unelmansa toisena vuonna peräkkäin, nousi vaikeuksista voittoon ja piti ”Tainaksi” nimeämästään pystistä tiukasti kiinni eritoten pienten marginaalien loppuottelusarjassa. Myös kaupungin pesisjuniorit saivat kokea ison elämyksen. Kirittärien mestarijoukkue näytti upeaa esimerkkiä ja teki yllätysvierailun Jyväskylän Kiri & Kirittäret Juniorien nuorimpien pesisjunnujen harjoituksiin. Esikuvien merkitys todistettiin jälleen hurjan suureksi, kun kentällä riitti kuvien ja selfieiden ottajia jonoksi asti.

Jyväskylässä tiedetään seurojen ja eri urheilumuotojen välisen yhteistyön hyödyttävän kaikkia osapuolia. Vahvaksi esimerkiksi käyvät jääkiekon JYP ja pesäpallon Kirittäret. Tällä kertaa JYP oli kutsunut Kirittärien mestarijoukkueen vieraakseen seuraamaan Liiga-ottelua Oulun Kärppiä vastaan. Avauskiekkoa ei tällä kertaa pudotettu, vaan se syötettiin ilmaan. Syöttö vaikutti oikealta, vaikkei Kirittäret-kapteeni Emma Körkkö ole naisten Superpesiksessä lukkarin tontilla pelannutkaan.

Juhlahumu jatkuu, vaikka samalla Kirittärissä rakennetaan jo vahvasti tulevan kauden joukkuetta. Kaikki kauden parhaat palkitaan perinteisellä päätösristeilyllä Tallink Siljan M/s Europalla 5.-6.10.