Valitse sivu

Jyväskylän kaupunki on yksi Kirittärien pääyhteistyökumppaneista. Seuran tiedotteen mukaan laaja-alainen yhteistyösopimus kattaa kaupungin ylä- ja alakoululaisille tarjottavan vapaan sisäänpääsyn Superpesiksen loppuotteluun, jos Kirittäret loppuotteluihin yltää.

– Haluamme tarjota lapsille ja nuorille mahdollisuuden päästä näkemään ja kokemaan pesäpalloa maan huipulta ilman pääsymaksua. Toivottavasti kokemus herättää myös kiinnostusta kaiken kaikkiaan heidän liikkumiseensa vapaa-ajalla ja vaikkapa kokeilemaan pesäpalloa yhtenä liikuntaharrastuksena. Kiitos myös Jyväskylän kaupungille yhteistyöstä ja myös tämän tempauksen mahdollistamisesta koululaisille, Kirittärien seurajohtaja Petri Kaijansinkko toteaa.

Naisten Superpesiksen mitaliotteluiden aikataulut löytyvät kokonaisuudessaan Superpesiksen sivuilta.