Valitse sivu

Talven hallimestari pelasi hienon kesän. Pysäyttäjä löytyi vasta välierissä, kun lopulta mestaruuden voittanut Fera Raumalta pudotti Räpsän jatkosta otteluvoitoin 2-0.

Räpsä päätti kuitenkin kautensa kahdella voitolla ja pronssijuhlilla. Lauantain ottelussa ratkaisu syntyi toisella jaksolla kotijoukkueen kannalta harmillisesti, kun harhaheitto siivitti vieraat kolmen juoksun karkumatkalle. Joka tapauksessa Räpsän ryhmästä löytyi onnistujia laajalla rintamalla. Amanda Frantsila löi tänään kaksi juoksua tärkeisiin paikkoihin ja palkinnoille yltänyt kopparipari Siiri LeppänenSohvi Korhonen suoritti hienosti niin sisällä kuin ulkona.

Hämeenkyrön Räpsälle B-tyttöjen SM-mitali on seurahistorian ensimmäinen. C-tyttöjen Suomen mestaruuden Räpsä voitti 2016.

Myöskään Muhoksella ei tarvitse työntää päitä pensaaseen. Pelinjohtaja Jukka Hannuniemi luotsasi joukkueen hyvään lentoon ja selkeää eteenpäinmenoa tapahtui kauden mittaan. Muhoksella pelattiin kautta aikain ensimmäisen kerran tyttöjen Superpesiksen pudotuspelejä tällä kaudella.

Fera Raumalta voitti B-tyttöjen Suomen mestaruuden ja Kempeleen Kiri SM-hopeaa!

B-tyttöjen SM-pronssia 2019: Hämeenkyrön Räpsä

Venla Ahola; Vilja Ahola; Anna Ala-Kauhaluoma; Taru Ala-Tuuhonen; Amanda Frantsila; Aurora Frantsila; Vilma Holkko; Senni Korhonen; Sohvi Korhonen; Nea Koskela; Siiri Leppänen; Sini Mäkelä; Jemina Mäkinen; Anni Rajala; Josefiina Räikkä; Elina Viitanen; Johanna Viitanen; Hanna Vulli. Jussi Frantsila (pj); Vesa-Matti Koskela (2. pj).