Leirin majoitus ja ruokailut järjestetään Alajärvellä, Paavolan koululla. Myös vanhemmille on tarjolla edullisia majoitusvaihtoehtoja tarpeen mukaan.

Luvassa on asiantuntijoiden johdolla kattava paketti sisäpeli- ja ulkopeliharjoitteita, fysiikkaa ja henkilökohtaisia vinkkejä fysiikkaharjoitteluun, opastusta omatoimiseen harjoitteluun sekä erikoiskoulutusta lukkareille. Sisäpeliosioon kuuluu mailan ja pallon käsittelyä ja lyöntiharjoitteita eri pelitilanteissa sekä etenemistä. Ulkopeliharjoitteisiin kuuluvat kiinniotot ja heitot sekä tilannepelaaminen. Henkilökohtaisissa analyyseissä käytetään apuna videoita sekä mitataan heitto- ja lyöntinopeuksia nopeustutkalla.

Olosuhteet ovat kunnossa Alajärvellä. Liikuntapaikkoja ovat Alajärven uimahalli ja kuntosali, monitoimihalli ja Pallohalli, kaupungin oma kuntorata (1,5 kilometriä Alajärveltä), Valkealampi (noin 30 km Alajärveltä) sekä Lakeaharjun pitkät (400 m) kuntoportaat (noin 20 km Alajärveltä).

Leirin hinta on 125 € osallistujaa kohden sisältäen majoituksen, ruokailut, harjoittelut ja valmennuksen. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 22.9.2019.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen

Lisätietoa esitteestä: Syysleirit junioreille Alajärvellä (pdf)

Ilmoittautuminen tapahtuu verkkolomakkeella tästä linkistä.

Lisätietoa: Jouko Salmenautio
Alajärven Ankkurit, markkinointipäällikkö
040 066 4657