Naisten Ykköspesiksen ensimmäisessä loppuottelussa nähtiin pienten marginaalien pudotuspelipesistä. Juoksut ja tilanteet olivat tiukassa. Joensuu vei kolmostilanteet 12-7 ja pääsi yrittämään supervuorossa neljästi kotiutusta, mutta Siilinjärven yksi voiton avaimista oli onnistunut takatilanteen puolustaminen.

Sisällä Pinja Kesti kotiutti toisella jaksolla kahdesti ja takasi Siilinjärvelle puntit tasoittaneen jaksovoiton. Juoksuttoman supervuoron jälkeen Joensuulta onnistuivat kotiutuskilpailussa vain Ida Virenius lyöjänä ja Reetta Juntunen tuojana. Siilinjärvi puolestaan räväytti heti kahdella ensimmäisellä parilla. Emmi Julkunen kotiutti Roosa Vesalon ja Maaret Ahosen kakkosrajanäppi riitti Roosa Lappalaiselle. Loppunumerot kirjattiin ”Siipettärille” 1-2 (2-1, 1-2, 0-0, 1-2). Voittajien parhaana palkittiin jälleen erinomaisesti niin sisällä kärkenä kuin ulkona lukkarina pelannut Johanna Pirskanen.

Joensuun Mailan kotisivut | Siilinjärven Pesiksen kotisivut | Tulospalvelu

Puijon Pesis jatkoon viihdyttävästä ottelusarjasta

Kuopiolainen Puijon Pesis järjesti pienimuotoisen yllätyksen ja kampesi viime vuonna Superpesiksessä piipahtaneen Haminan Palloilijat ulos superpesiskarsinnasta. Ajoittain kuumaksi ja tunteikkaaksikin äitynyt välieräsarja tarjosi avausottelun jälkeen tiukkaa kamppailua voitoista. Viihdyttävääkin peli oli, mistä yhtenä osoituksena on 11 kunnarin saldo. Haminan Juha Toikka takoi kolme kunnaria, Puijon Nestori Moisio ja Misa Märsylä kaksi mieheen.

Puijo voitti ratkaisun tuoneen neljännen ottelun supervuorossa 2-1 (2-4, 5-1, 1-0). Voittojuoksun löi Teemu Nivala ja toi Misa Märsylä. Puijo oli ratkaisupaikoissa etevämpi ja etenee superpesiskarsintaan Kempeleen Kiriä vastaan voitoin 3-1. Katso superpesiskarsinnan otteluohjelma alta!

Superpesiksen sivutHaminan Palloilijoiden kotisivutTulospalvelu

Simon Kiri jatkaa miesten Ykköspesiksessä

Lappi pysyy ykköspesiskartalla, kun Simon Kiri haki vierasvoiton Ylivieskasta 0-2 (2-3, 1-2) ja säilytti sarjapaikkansa voitoin 2-1. Ylivieskassa ilmeet ovat apeammat. Kuulan naisjoukkue putosi Ykköspesiksestä ja nyt seuran miehille kävi samoin.

Simon Kirin kotisivut | Tulospalvelu

Miesten superpesiskarsinta (3 voittoa)

Ke 28.8.
Kempeleen Kiri – Puijon Pesis, Kuopio 17.00
Oulun Lippo Juniorit – Siilinjärven Pesis 17.00

La 31.8.
Puijon Pesis, Kuopio – Kempeleen Kiri 17.00
Siilinjärven Pesis – Oulun Lippo Juniorit 15.00

Su 1.9.
Kempeleen Kiri – Puijon Pesis, Kuopio 17.00
Oulun Lippo Juniorit – Siilinjärven Pesis 14.00

Ke 4.9.
Siilinjärven Pesis – Oulun Lippo Juniorit 17.00 Tarvittaessa

To 5.9.
Puijon Pesis, Kuopio – Kempeleen Kiri 17.00 Tarvittaessa

La 7.9.
Oulun Lippo Juniorit – Siilinjärven Pesis 16.00 Tarvittaessa

Su 8.9.
Kempeleen Kiri – Puijon Pesis, Kuopio 16.00 Tarvittaessa