Valitse sivu

Miesten Ykköspesiksen lyöjätilastossa kärkikaksikolla oli lyötyjä yhtä paljon, mutta paremmuuden ratkaisivat lyödyt juoksut useammassa ottelussa. Kulmala löi juoksuja 23 ottelussa ja Sotkamon Jymyn Tommi Piirainen 19 ottelussa.

Miesten Ykköspesiksen etenijäkuninkuuden vei kuopiolaisen Puijon Pesiksen Misa Märsylä 55 tuodulla, kärkilyöntitilaston voiton tamperelaisen Manse PP:n Roope Reinikka 155 onnistumisella ja tehopelaajan tittelin Manse PP:n Ville Hotakainen 79 tehopisteellä (4+51+24).

Kärkilyöntien onnistumisprosentteja vertailtaessa huomioidaan pelaajat, joille on kertynyt vähintään 60 yritystä runkosarjan aikana. Miesten Ykköspesiksessä parhaasta onnistumisprosentista vastasi Laukaan Urheilijoiden Teemu Huhtakangas, 75,49.

Naisten Ykköspesiksen lyöjäkuningattaren tittelin vei helsinkiläisen Roihun Teea-Kaisa Vikiö komealla määrällä lyötyjä, 1+82=83. Nykymallisessa Ykköspesiksessä vastaavaa lukemaa saadaan hakea kaudelta 1996, jolloin Hyvinkään Tahkon Sanna Siirola takoi 12+77=89 juoksua. Vikiö voitti myös tehotilaston 92 tehopisteellä (1+82+9).

Pöytyän Urheilijoiden Sanni Kyläpekka vei etenijäkuningattaren tittelin 61 tuodulla ja kärkilyöntitilaston voiton 135 onnistumisella.

Kärkilyönneissään onnistui parhaiten Oulunsalon Vasaman Annika Toikka, 77,45 % varmuudella.

Miesten Ykköspesiksen runkosarjan ottelut ja tilastot

Naisten Ykköspesiksen runkosarjan ottelut ja tilastot