Pesäkarhuissa on myös vahva juniori- ja harrastepuoli. Seura on panostanut merkittävästi huippu-urheilun lisäksi juniori- ja matalan kynnyksen harrastustoimintaan. Pesäkarhut liikuttaa 700 harrastajaa taaperoista aikuisiin matalalla kynnyksellä ja laadukkaalla toiminnalla.

Nykyisen junioripäällikkömme jatkaessa eteenpäin uusiin haasteisiin haemme päätoimista junioripäällikköä vastaamaan seuran harraste- ja junioritoiminnan operatiivisesta arjesta sekä toiminnan kehittämisestä.

Junioripäällikön tehtäviä ovat:

  • juniori- ja harrastetoiminnan juoksevasta hallinnosta ja taloudesta vastaaminen
  • toiminnan organisointi, kehittäminen, laadun varmistaminen sekä tavoitteiden asettaminen ja seuranta yhdessä johtokunnan ja työvaliokunnan kanssa
  • muiden seuran juniori- ja harrastepuolen työntekijöiden esimiehenä toimiminen
  • vapaaehtoistyön organisointi ja johtaminen
  • seuran sisäinen viestintä
  • uusien kumppanuuksien hankinta ja nykyisten kumppanuuksien kehittäminen

Odotamme hakijalta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä käsitystä urheiluseura-, yhdistys- tai muusta vapaaehtoistoiminnasta. Junioripäälliköllä tulee myös olla kykyä johtaa asiantuntijoita ja vapaaehtoisia sekä kehittää toimintatapoja. Työtehtävät edellyttävät mahdollisuuden työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Eduksi luetaan lajituntemus, viestinnälliset taidot ja liikunta-alan ja/tai kaupallinen koulutus.

Työsuhde on kokoaikainen, erikseen sovittavilla ehdoilla.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen vastaanottaa HR Sata Henkilöstötalo 31.8.2019 mennessä. Hakemukseen pääset tästä linkistä.

Tiedustelut

Pesäkarhut ry:n puheenjohtaja Vesa Saine, 050 085 2575