Valitse sivu

Superpesispaikkaan riitti avausjakson voitto, jonka Manse PP vei juoksuin 3-0. Voittojuoksun löi heti avausvuoroparissa Jarkko Paloniemi ja toi Timo Torppa. Manse PP on hävinnyt kuluvalla ykköspesiskaudella tähän mennessä vain yhden ottelun.

Miesten pääsarjapesäpallo on ollut harvinaista herkkua Tampereella. 1950-luvun jälkeen ainoastaan Mansen Pesäpallo piipahti kauden 1991 pääsarjatasolla. Tamperelaisista joukkueista Valtion Lentokonetehdas voitti miesten Suomen mestaruuden 1942, Tampereen Poliisi-Urheilijat SM-pronssia 1939 sekä Tampereen Pyrintö SM-hopeaa 1925 ja SM-pronssia 1926 ja 1949.

Manse PP:llä on ensi vuonna joukkueet sekä miesten että naisten Superpesiksessä. Seuran naisjoukkue juhli historiallista Suomen mestaruutta 2017.

Manse PP:n ykköspesisjoukkue kaudella 2019

Juho Ammesmäki; Kimmo Carlson; Ville Hotakainen; Mika Ilkko; Ville Kero; Taneli Lassila; Leevi Lehto; Jasperi Luoma; Sampo Lähdesmäki; Topi Moisio; Jarkko Paloniemi; Juho Peltoniemi; Roope Reinikka; Timo Torppa; Jukka Tuomisto. Mika Kulmala (pj); Mikko Pirhonen (2. pj).