KPL kiittää kaikkia mukaan tempaukseen lähteneitä lähes 60 yritystä Kouvolasta sekä lähialueilta. Hyväntekeväisyyspotti aiotaan psykiatrisella poliklinikalla käyttää aisti- ja rentoutumishuoneen välineistön hankintaan.

– Olemme täällä lastenpsykiatrialla kiitollisia, että KPL huomioi meitä näin. Työryhmässämme keskustelimme siitä, miten lahjoitusvaroja käytettäisiin Kouvolan lastenpsykiatrian yksikössä, kommentoi lastenpsykiatrian yksikön palveluesimies Katariina Savolainen.

– Lahjoitusten avulla hankitaan uuteen aisti-/rentoutushuoneeseen välineistöä. Huonetta käytetään lasten ja perheiden tapaamisiin.

KPL:n puheenjohtaja Harri Lehto oli mielissään, että lahjoituskohde toimii juuri lasten ja nuorten hyväksi.

– KPL on vahvaa juniorityötä tekevä seura. Lasten ja nuorten hyvinvointi on meille tärkeä asia. Halusimme löytää lahjoituskohteen juuri Kouvolan alueelta, joten ”Kuusaalla” toimiva poliklinikka oli hyvä valinta. Lahjoituskohde vastaa meidän arvomaailmaamme.

Suomen mestaruuden Hyvinkään Nuorisoleirillä voittanut KPL:n C-poikajoukkue sai seuralta palkinnoksi elokuvalippuja Kino123:een ja lahjakortteja Veturi-kauppakeskuksen Arnoldsiin. Upeana eleenä pojat haluavat antaa palkintonsa eteenpäin lastenpsykiatrian poliklinikan potilaille. Lahjoituksen luovuttivat C-poikien joukkueenjohtaja Ira Pasi ja KPL:n junioripäällikkö Harri Liekola.