Viikonlopun ohjelmaan tehdään historiallinen muutos. Itä-Lännen Superlauantaissa pelataan ensimmäistä kertaa naisten ja miesten ottelut samana päivänä 4.7.2020. Ikäluokkamuutoksen myötä A-poikien ottelu jää ohjelmasta pois. Tapahtuman avaavat B-poikien ja B-tyttöjen arvo-ottelut nuorten päivänä perjantaina 3.7.2020.

Katettuja katsomoita ovat pääkatsomot A ja C. Uutuutena ennakkomyynnissä ovat anniskelukatsomot E ja F, joihin myydään lippuja numeroimattomille paikoille 18 vuotta täyttäneille. Anniskelukatsomoissa otteluita pääsee seuraamaan virvokkeita nauttien.

Tapahtumaan myydään päivälippuja, jotka oikeuttavat sisäänpääsyyn molempiin päivän otteluihin. Ennakkoon hankitut liput ovat selvästi edullisempia ja sujuvoittavat sisäänpääsyä.

Majoitus on syytä varata Poriin hyvissä ajoin. Katso hotellit, mökkimajoitusmahdollisuudet, yksityisen majoituksen tarjonta ja muut majoitusvaihtoehdot kätevästi Visit Pori -nettisivuilta!

Otteluajat

Pe 3.7.2020
B-poikien 44. Itä-Länsi-ottelu 14.30
B-tyttöjen 44. Itä-Länsi-ottelu 18.30

La 4.7.2020
Naisten 59. Itä-Länsi-ottelu 14.00
Miesten 86. Itä-Länsi-ottelu 18.00

Kategoriat

  • Kategoria 1: Katetut katsomot A ja C (numeroidut paikat) sekä anniskelukatsomot E ja F (numeroimaton)
  • Kategoria 2: Katsomot B (numeroidut paikat) ja G (numeroimaton)

Klubiliput Retsaklubille

Retsaklubin lippuja on rajattu määrä katsomolohkoon D minimissään viiden hengen ryhmille. Lisätietoa paketeista ja sisällöistä sekä yritysmyynnistä: Sonja Huttunen, sh.pesakarhut(ät)gmail.com.

Lippujen hinnat ennakkoon / portilta

Perjantai

  • Kategoria 1: 15 € / 25 € (12-vuotiaat ja nuoremmat maksutta*)
  • Kategoria 2: 15 € / 25 € (12-vuotiaat ja nuoremmat maksutta*)
  • Pyörätuolikatsomo 15 € (vain ennakkomyynnissä, saattaja maksutta)

Lauantai

  • Kategoria 1: 69 € / 79 € (12-vuotiaat ja nuoremmat 49 €*)
  • Kategoria 2: 59 € / 69 € (12-vuotiaat ja nuoremmat 39 €* / 49 €)
  • Pyörätuolikatsomo 59 € (vain ennakkomyynnissä, saattaja maksutta)

Anniskelukatsomoihin E ja F on pääsy ainoastaan 18 vuotta täyttäneillä. Nuoren henkilön on pyydettäessä todistettava ikänsä stadionin järjestyksenvalvojille.

Kaikki lippujen hinnat sisältävät Ticketmasterin käsittelykulut pl. alle 12-vuotiaiden maksuttomat ennakkoliput perjantaille. Tilauksen hintaan lisätään mahdollinen toimitustapakulu. Lisätietoa toimitustapakuluista on saatavissa Ticketmasterin nettisivuilta.

*) Alle 12-vuotiaiden ennakkoliput ovat maksuttomia perjantaille, mutta ennakkolipuista peritään käsittelykulua 1,00 €/lippu sekä mahdollinen toimitustapakulu. Portilta hankittavia alle 12-vuotiaiden pääsylippuja on saatavissa vain numeroimattomaan katsomoon G.