Valitse sivu

Miesten Ykköspesiksessä tamperelaisen Manse PP:n runkosarjan voitto ja sen myötä nousu Superpesikseen on enää sinettiä vaille. Joukkueen avainpelaajiin on koko kauden lukeutunut lukkari, kuukauden pelaajaksi valittu Taneli Lassila, joka pelasi vahvasti heinäkuun seitsemässä ottelussa ja ylsi niissä viidesti palkinnoille. Vimpelin Vedon kasvatti nakutti sisäpelissä tehot 1+9 lyötyä, 10 tuotua ja 30 kärkilyöntiä.

Pöytyän Urheilijat on vahvasti matkalla kohti naisten Ykköspesiksen A-lohkon voittoa. 18-vuotias seuran oma kasvatti Sylvi Pellonperä on pelannut vahvasti niin ulkona linjassa kuin sisällä vaihtolyöjänä. Heinäkuun kahdeksassa ottelussa Pellonperä arvostettiin kahdesti ykköspalkinnon saajaksi. Sisällä syntyivät tehot 0+6 lyötyä, 11 tuotua ja 45 kärkilyöntiä.

Sekä Lassilalle että Pellonperälle kuukauden pelaajan tunnustus on uran ensimmäinen.

Antti Hartikainen ja Susanna Puisto Superpesiksen heinäkuun pelaajat

Lue lisää Superpesiksen nettisivuilta