Valitse sivu

Tyttöjen Superpesiksen mitalitilastoon saadaan näin ainakin yksi uusi joukkue. Hämeenkyrön Räpsä ja Muhoksen Pallo-Salamat eivät ole seurahistoriansa aikana voittaneet B-tyttöjen SM-mitalia. Kempeleen Kirilläkin B-tyttöjen mitaleita on vain yksi, SM-hopea kaudelta 2016.

Fera sen sijaan on sarjan kautta aikain menestynein seura. Vuosien saatossa Feran B-tyttöjoukkueet ovat voittaneet kuusi Suomen mestaruutta, kolme SM-hopeaa ja viisi SM-pronssia. Tällä kaudella joukkue joutui tiukoille jo jatkosarjavaiheessa, mutta viimeisen kierroksen voitto helsinkiläisestä Roihusta avasi tien jatkoon. Unelma Suomen mestaruudesta kahden SM-hopean jatkoksi elää siis Ferassa yhä.

Välierät pelataan paras kolmesta -järjestelmällä eli loppuotteluun etenee kahdella voitolla.

Otteluohjelma

Tyttöjen Superpesiksen välierien otteluohjelma