Valitse sivu

Tapahtuma-alueen sisäänkäynnit sijaitsevat kentän kakkospuolella Ruukintien puolella ja kotipesän takana Pelipuiston puolella.

Katsomot ovat täyttyneet hyvää vauhtia, joten pääsyliput on hyvä hankkia ennakkoon Ticketmasterista. Samalla sisäänkäynti tapahtumaan sujuu jouhevammin.

Lemmikkieläinten tuonti tapahtuma-alueelle on kielletty.

Vielä ehdit mukaan!

Lippuja on yhä myynnissä kaikille päiville Ticketmasterissa. Seinäjoelle on helppo tulla myös junalla ja linja-autolla.

Linja-autot keskustasta stadionille

Seipark Oy on Itä-Länsi-viikonlopun pysäköintiyhteistyökumppani. Tapahtumayleisön käytettävissä ovat maksutta seuraavat pysäköintialueet:

Maakunnankadun pysäköintialue, Maakunnankatu 8 (la-su)
Nuorisokeskuksen pysäköintialue, Koulukatu 3 (la-su)
Pysäköintitalo Toriparkki, Koulukatu 6 (la-su)
Pysäköintitalo P-Torikeskus, Torikatu 11-13 (la-su)
Keskustan kadunvarren pysäköintipaikat (su)

Härmän Liikenteen linja-autot kuljettavat tapahtumavieraita Kauppakadun ja Koulukadun risteyksestä stadionille. Keskustan noutopaikalla hyvä maamerkki on Holy Smoke -ravintola.

Linja-autojen kulkuajat:

Lauantaina ennen ottelua 12.30-15.00 / ottelun jälkeen 17.00-18:30
Sunnuntaina ennen ottelua 12.00-14.00 / ottelun jälkeen 16.00-17.30

Ohje pysäköintitalojen käyttäjille: Aja normaalisti sisään pysäköintitaloon ja ota sisäänajossa lipuke. Käy Itä-Länsi-tapahtumatorilla Seiparkin pisteellä vaihtamassa sisäänajossa saamasi lipuke ulosajolipukkeeseen, jolla pääsee maksutta ulos pysäköintitalosta sunnuntaihin klo 23.59 asti.

Sisäänkäynti

Suuremmat kantamukset tulee Itä-Länsi-tapahtuma-alueen ulkopuolelle. Stadionilla ei ole narikkapalveluita.

Omien alkoholijuomien ja kaikkien avattujen juomapullojen tuominen tapahtuma-alueelle on kielletty. Tapahtumassa on anniskelualueita, joiden ikäraja on 18 vuotta.

Porteilla tehdään sattumanvaraisesti turvatarkastuksia ja laukut tarkistetaan. Järjestäjien tavoitteena on kaikkien katsojien viihtyvyys ja turvallisuus tapahtumassa. Päihteiden lisäksi stadionille ei saa tuoda ampuma-, terä- tai lyömäaseita, räjähteitä, ilotulitteita, soihtuja tai savuja eikä muita järjestystä ja turvallisuutta uhkaavia esineitä.

Järjestäjällä on oikeus evätä sisäänpääsy tai poistaa tapahtuma-alueelta henkilö, joka on häiritsevästi päihtynyt tai uhkaa tapahtuman turvallisuutta.

Rasististen, poliittisten tai muuten kantaaottavien, loukkaavien julisteiden tai banderollien esillepano on kielletty.

Kutsuvieras- ja infopisteet

Kutsuvieraiden liput noudetaan kutsuvieraspisteeltä Tennishallin vierestä (stadionin eteläpuolella). Kutsuvieraspiste on avoinna perjantaina kello 14-19, lauantaina kello 9-16 ja sunnuntaina kello 12-15.

Infopiste sijaitsee kutsuvieraspisteen vieressä ja palvelee kaikissa tapahtumiin liittyvissä kysymyksissä.

Tapahtumatori

Itä-Länsi-tapahtumatori sijaitsee tapahtuma-alueen sisäpuolella, eteläisen sisäänkäynnin vieressä. Tule tutustumaan monipuolisiin esittelypisteisiin! Tapahtumatorilla ovat mukana mm. Biosteel, Ilkka, Karhu Palloilu / Intersport Seinäjoki, LähiTapiola, Saarikoski Travels, Unico, Unique Branding ja Visit Pori.

Itä-Länsi-tapahtumatori on avoinna perjantaina kello 14 alkaen, lauantaina kello 9 alkaen ja sunnuntaina kello 13 alkaen kunkin päivän viimeisen ottelun päättymiseen saakka.

Kenttäalue vain joukkueille ja toimihenkilöille

Kentällemeno katsomoista ilman asianmukaista lupaa on ehdottomasti kielletty ottelutapahtuman aikana.

Tupakointi

Tupakointi on sallittu ainoastaan merkityllä alueella.

Ensiapu

Itä-Länsi-ensiapupisteellä palvelee Suomen Punainen Risti Seinäjoki.

Missä on jatkot?

Yöelämä sykkii Seinäjoella. Itä-Länsi-otteluiden jälkipelejä käydään ainakin Gaelic Storm -festivaaleilla Lakeudenpuistossa ja Itä-Länsi-jatkoilla Bilekortteli Kullervossa. Gaelic Storm -lippuja on myynnissä Itä-Länsi-tapahtumassa.

Lisätietoa

Kaikki Itä-Lännestä tapahtuman omilta sivuilta osoitteesta www.ita-lansi.fi