Suomen suosituimmat tähdistöottelut, pesäpallon Itä-Lännet, pelataan Porissa 3.-4.7.2020. SuomiAreenan Kansalaistorilla Eetunaukiolla päästään jo fiilistelemään tulevaa. Tilaa uutiskirje, pyöräytä onnenpyörää, kokeile pomputtelua tai osallistu Itä-Länsi-lippujen ja Virkistyshotelli Yyterin majoituspaketin arvontaan! Itä-Länsi-teltta on avoinna tänään tiistaina kello 17 saakka ja huomenna keskiviikkona kello 10-17.

Miten varmistetaan, ettei urheilijasta tule yhteiskunnan väliinputoaja? Näin kysytään Pesäkarhujen järjestämässä SuomiAreena-keskustelussa, jonka juontaa Pesäpalloliiton toiminnanjohtaja Arto Ojaniemi. Keskustelijoina omista näkökulmistaan aihetta ruotivat Puck Agency Finlandin toimitusjohtaja Tomi Haula, Ilta-Sanomien toimittaja Pekka Holopainen, Olympiakomitean varapuheenjohtaja Susanna Rahkamo ja lentopallosta tuttu oikeustieteen maisteri Pauliina Vilponen. Keskustelu alkaa Porin pesäpallostadionilla (Erku-Areena) tänään tiistaina kello 16.45 ja superpesisottelu Fera-Pesäkarhut kello 18. Molempiin tapahtumiin on vapaa pääsy.

Aiheesta lisää

Pesäkarhujen nettisivut

SuomiAreena Porissa 15.-19.7.

Itä-Länsi Porissa 3.-4.7.2020

Porin Itä-Länteen lauantain Superpäivä!