Opiskelun ja urheilun yhdistämisestä on puhuttu paljon. Silti edelleen on työtä tehtävänä. Jokainen väliinputoaminen on liikaa, kun elämä jatkuu pitkälle urheilu-uran jälkeenkin. Koulutusjärjestelmän täytyy tukea urheilemista parhaalla mahdollisella tavalla. Uran jälkeen mielen valtaa helposti valtava tyhjiö, jota pitää täyttää uusilla haasteilla.

Keskustelijoina kuullaan mielenkiintoisia nimiä. Tomi Haula on Puck Agency Finlandin toimitusjohtaja, joka on vaikuttanut erityisesti jääkiekon puolella niin Suomessa kuin Pohjois-Amerikassa. Lentopallosta tuttu Pauliina Vilponen urheili ammatikseen ja opiskeli samalla oikeustieteen maisteriksi. Susanna Rahkamo on Olympiakomitean varapuheenjohtaja ja vahva vaikuttaja, joka urheilu-uransa jälkeen on toiminut johtamisen konsulttina. Ilta-Sanomien Pekka Holopainen on kokenut toimittaja ja tuntee huippu-urheilijoiden arkea erittäin hyvin.

Keskustelun juontaa Pesäpalloliiton toiminnanjohtaja Arto Ojaniemi. Katso lisätiedot Suomi Areenan ja Pesäkarhujen nettisivuilta.

SuomiAreena on Suomen suurin kaikille avoin ja ilmainen yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma. Viikkoon mahtuu paljon muutakin kuin pelkkää keskustelua, kuten musiikkia, urheilua, liikuntaa ja näytelmiä. SuomiAreena tarjoaa viiden päivän ajan näköalapaikan suomalaiseen yhteiskunnalliseen keskusteluun. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään Porissa 15.-19.7.2019.