Nuorisoleirille osallistuu 92 joukkuetta. Yleisöllä on vapaa pääsy seuraamaan kaikkia leirin otteluita. Kilpasarjoissa pelataan SM-mitaleista, joiden osalta lopulliset ratkaisut nähdään lauantaina. Ruutu+ välittää suorina lähetyksinä Pihkalan pesäpallostadionilta tyttöjen loppuottelun kello 13 ja poikien loppuottelun kello 15.

KUUMA-seutu on tällä viikolla nimensä veroinen. Leiriorganisaatio onkin muistuttanut osallistuvia joukkueita varautumisesta hellekeleihin ja hyvän nestetasapainon ylläpitämisestä.


Kilpasarjan Itä-Länsi-otteluita isännöi Pihkalassa keskiviikkona Elämäni Sankari ry, ehkäisevän päihdetyön saralla jo reilun 20 vuoden ajan ansioitunut järjestö. Pelisarjan Itä-Lännet pelataan samaan aikaan Riihimäen Peltosaaressa. Valitsijoina on Superpesiksen tähtipelaajia Tahkon miesten ja naisten joukkueista.


Hyvinkäällä riittää runsaasti mahdollisuuksia viettää vapaa-aikaa. Hyviä vaihtoehtoja ovat Seikkailusveitsi, SuperPark, elokuvat tai maauimala. ”Jenkki”-leiridiskossa tanssitaan torstaina.

Leirin aikana pelataan niin miesten Superpesiksen kuin naisten Superpesiksen leiriottelut. Tahkon miehet saavat vastaansa Kankaanpään Mailan tiistaina kello 18.30 ja Tahkon Leidit haastaa Kirittäret Jyväskylästä perjantain päiväottelussa kello 13. Lisätietoa otteluista on saatavissa Hyvinkään Tahkon nettisivuilta.

Aiheesta lisää

Nuorisoleirin 2019 infolehti

Päiväkohtaiset otteluohjelmat

Nuorisoleiri Hyvinkäällä 22.-27.7.

Hyvinkään kaupungin matkailusivut