Valitse sivu

Samaan aikaan Bulgariassa pelataan vastaava B-sarjan turnaus. Kaksi parasta molemmista turnauksista jatkavat välieriin, joiden voittajat kohtaavat loppuottelussa panoksena nousu A-sarjaan.

Mäyrät aloittaa urakkansa Sveitsiä vastaan tiistaina kello 10 paikallista aikaa. Keskiviikkona vastaan asettuu Puola kello 13.30 ja torstaina Ukraina kello 10. Jatko-ottelut pelataan perjantaina ja lauantaina.

Suomi tekee paluun kovatasoiseen B-sarjaan ensi kertaa vuoden 2011 jälkeen. CEB (Confederation of European Baseball) päätti laajentaa B-lohkoa 12 joukkueesta 14:ään, joten Suomen baseball-maajoukkue Mäyrät saa nyt mahdollisuuden osoittaa kuuluvansa tälle tasolle.

Ensisijaisena tavoitteena onkin säilyttää paikka Euroopan B-poolissa. Teoriassa mahdollisuudet ovat Euroopan mestariksi asti ja Tokion olympialaisiin 2020, kun baseball ja softball tekevät paluun olympialajiksi.

Aiheesta lisää

Seuraa Mäyrien matkaa baseballin Facebook-sivulla

Lisätietoa turnauksesta englanniksi (CEB)