Pesäpallon nuorimpien ikäluokkien toiminta kasvaa hyvässä myötätuulessa. Kankaanpään Naperoleirille osallistuu yhteensä 98 joukkuetta, mikä on jälleen uusi ennätys ja viisi joukkuetta suurempi määrä kuin Haapajärvellä vuosi sitten.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

#naperoleiri2019 kenttien viime hetken testaukset #pesis #hiekkatekonurmi #tarkastaja

Henkilön naperoleiri2019 (@naperoleiri2019) jakama julkaisu

Naperoleirillä otteluiden lopputulokset ovat sivuseikka ja jokaisen ottelun voittoringissä on tilaa molemmille joukkueille! Otteluiden sääntömääräisestä kulusta vastaavat yli 100 nuorisotuomaria ja tuomaritarkkailijat. Kentillä vallitsee reilun pelin kulttuuri ja kaikkien osapuolien keskinäinen kunnioitus.

Osallistu leirin kuvakilpailuun!

Kankaanpään Naperoleiri järjestää joukkueille kuvakilpailun, johon osallistutaan julkaisemalla kuva Facebookissa tai Instagramissa käyttämällä aihetunnisteita #pelinhenki, #Kankaanpää ja #taidekehä. Leirin kuvakisan voittavalle joukkueelle ojennetaan arvokas pronssiveistos lauantain leiridiskossa. Joukkueittain palkitaan tsempparit ja onnistujat.

Järjestelyvuorot uudella systeemillä

Naperoleirillä 2019 kokeillaan ensi kertaa järjestelmää, jossa pelaavat joukkueet hoitavat oman pelinsä järjestelyt. Kotijoukkue hoitaa kirjurin, tulostaulun pitäjän ja takarajatuomarin tehtävät. Vierasjoukkueen vastuulla ovat kakkos- ja kolmostuomarit. Leirijärjestäjät haluavat antaa näin mahdollisuuden vanhemmille liikkua leirillä oman joukkueensa mukana.

Kankaanpää ja Pomarkku leiripaikkakuntina

Äly, taide ja hyvinvointi asuvat meillä, hehkuttaa Kankaanpään kaupunki. Tutustu kaupungin matkailusivuihin ja monipuoliseen ohjelmatarjontaan osoitteessa www.visitkankaanpaa.fi.

Pomarkkua kehuvat Suomen kauneimmaksi kirkonkyläksi. Katso lisätiedot osoitteesta www.pomarkku.fi ja tule tutustumaan!

Leirin upea infolehti on mainio tietopaketti

Useimpiin Naperoleiriä koskeviin kysymyksiin antaa vastauksen infolehti, joka on vapaasti ladattavissa pdf-muodossa. Mukana on myös leirin johtajan Lauri Kujanpään tervehdys.

Aiheesta lisää

Naperoleiri Kankaanpäässä ja Pomarkussa 31.7.-4.8.

Naperoleirin päiväkohtaiset otteluohjelmat

Naperoleirin 2019 kuvagalleriat

Naperoleirin infolehti (pdf)

Naperoleirin reittivideot

Kankaanpään kaupunki | Pomarkun kunta

Pesäpalloliiton Läntinen alue | Kankaanpään Maila | Mailajuniorit, Kankaanpää | Pomarkun Pyry