Miesten Ykköspesiksessä kesäkuun pelaaja on Haminan Palloilijoiden Jani Ahonen. Juvalaislähtöinen huippupesäpalloilija muistetaan myös Superpesiksestä ja Kouvolan Pallonlyöjien SM-hopeajoukkueesta kaudelta 2010. Kesäkuussa Ahonen ampaisi Ykköspesiksen etenijätilaston kärkeen. Kahdeksan ottelun tehot ovat 1+2 lyötyä, 26 tuotua sekä 50 kärkilyöntiä.

Teea-Kaisa Vikiö on tärkeä pelaaja Roihun ykköspesisjoukkueelle. Kuva: Roihu

Helsinkiläinen Roihu on avannut kautensa vahvasti naisten Ykköspesiksessä. Joukkueen vahvoihin ratkaisijoihin lukeutuu jokeri-iskijä Teea-Kaisa Vikiö, joka johtaa sarjan lyöjätilastoa 51 lyödyllään. Kesäkuun saaliina on kolme ykkös- ja kaksi kakkospalkintoa kahdeksasta ottelusta sekä tehot 0+32 lyötyä, 3 tuotua ja 53 kärkilyöntiä. Pattijoen Urheilijoiden kasvatti on pelannut urallaan kuusi superpesisottelua raumalaisen Feran joukkueessa 2017.

Aiheesta lisää

Superpesiksen kuukauden pelaajat