Valitse sivu

Otteluun saatiin salama-alku, kun molemmat joukkueet avasivat kahdella juoksulla heti ensimmäisessä vuoroparissa. Pallo poltteli ja jännitystä oli ilmassa, mistä kertovat myös harhaheitoilla syntyneet juoksut. Peräti parikymmentä nuorta pelaajaa teki debyyttinsä Itä-Länsi-tapahtumassa.

Avausjakso pysyi tasaisena neljännen aloittavalle saakka. Siinä Idän Kristian Malikine, Aatu Roivainen ja Teemu Keskitalo iskivät loppunumeroiksi 6-2.

Tauon jälkeen Lännen kannattajat odottivat omiltaan peräkkäisiä onnistumisia. Toisella jaksolla edettiinkin pitkään tasaisesti, kunnes kolmannen tasoittavalla Itä hyökkäsi. Harhaheittojuoksun jälkeen merkki oli kahdesti peräkkäin päällä Seeti Surakan lyöntivuorolla. Vasurin koukkunäppi puri ensin ja toisen lyötynsä kakkospalkittu Surakka otti linjasta, ulkokentän hienoisella avustuksella.

Itä vei kolmostilanteet 21-10 ja ansaitsi voittonsa. Länsi ei saanut parastaan irti kuin hetkittäin. Kentän parhaan Kalle Kuosmasen lisäksi joukkueidensa ykköspalkinnon pokanneet Idän Miitri Pesonen ja Lännen Kaapo Kalmari esittivät erinomaisia otteita.

Ruudun Fanikamera: tallenne B-poikien Itä-Länsi-ottelusta