Lapuan Virkiä on voittanut 2000-luvulla 14 SM-mitalia, joista seitsemän on mestaruuksia. 10 peräkkäisen mitalin putki päättyi viime vuonna joukkueen jäätyä neljänneksi. Kuluva kausi on kuitenkin lähtenyt fantastisesti liikkeelle ja voitto Manse PP:stä veisi Virkiän jälleen sarjataulukon ykköseksi. Virkiä on esiintynyt kentillä edukseen niin pelillisesti kuin hyvähenkisenä yhtenäisenä joukkueena.

Manse PP Tampereelta, Suomen mestari 2017 ja hopeamitalisti 2018, on avannut kuluvan kauden ailahtelevasti. Loukkaantumisetkin ovat sotkeneet oman pelin rakentamista. Nyt joukkueella on kuitenkin kuusi voittoa seitsemästä edellisestä ottelustaan. Voitto Lapualla nostaisi Manse PP:n jo sarjataulukon neljänneksi ja kiinni puolivälierien kotietuun.


ISTV:n suora lähetys Lapualta näkyy tästä linkistä ja alkaa hieman ennen ottelun starttia kello 18. Ruutu näyttää tilaajilleen kauden kaikki naisten ja miesten Superpesiksen ottelut suorina lähetyksinä.

Keskiviikon superpesisottelut

Lapuan Virkiä – Manse PP, Tampere 18.00 naiset
Pesä Ysit, Lappeenranta – Hyvinkään Tahko 18.00 naiset
Sotkamon Jymy – Kempeleen Kiri 18.00 miehet