Turnauksen osallistumismaksu on 97 euroa, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuminen on käynnissä sunnuntaihin 18.8. saakka Pesäpalloliiton tapahtumapalvelussa.

– Lämpimästi tervetuloa Raaheen! Lauantai 7.9. on meidän näkökulmastamme sopiva päivä Harmaakarhujen turnaukselle, kun naisten ykköspesiskarsinnat on saatu pelattua ja miesten Superpesiksen mitaliottelut alkavat seuraavana päivänä, Pattijoen Urheilijoiden puheenjohtaja Harri Tuomikoski veistelee.

– Vietetään mukava päivä otteluiden merkeissä MiiluAreenalla ja jatketaan siitä palkintojenjaolla sekä iltatilaisuudella rennoissa merkeissä. Majoitustarjous on räätälöity joukkueille Raahen Hoviin aivan kaupungin keskustaan, Tuomikoski lisää.

Harmaakarhujen SM-turnauksessa nähdään takavuosien tuttuja nimiä niin Superpesiksestä kuin alemmilta sarjatasoilta. Kaudesta 2010 lähtien Kempeleen Kiri on vienyt neljä Suomen mestaruutta ja Pattijoen Urheilijat kolme, joista viimeisin on kaudelta 2017. Viime vuonna mestariksi pelasi Haapajärven Pesä-Kiilat.

Majoitustarjous Harmaakarhujen SM-turnaukseen 6.-8.9.2019

Hotelli Raahen Hovi tarjoaa majoitustarjouksen Harmaakarhujen SM-turnaukseen osallistuville joukkueille: 1hh 80 €/vrk, 2hh 110 €/vrk ja 3hh lisävuoteella 130 €/vrk.

Hinnat sisältävät alv:n, runsaan buffet-aamiaisen, internet-yhteyden ja erinomaisen pysäköinnin linja-autoille.

Tilauksesta tehdään Urheilija-buffet hintaan 12 €/hlö sisältäen salaattipöydän, ruokajuomat, lämpimän ruoan, jälkiruoan ja kahvin/teen.

Lisätietoja: Hotelli Raahen Hovi | www.raahenhovi.fi
Kirkkokatu 28, 92100 Raahe

Varaukset info(ät)raahenhovi.fi tai 010 277 4550
Ilmoitathan varauksen yhteydessä mahdollisista erikoisruokavalioista.

Majoitustarjous (pdf)