Kautta aikain toinen valtakunnallinen leiri Espoossa sujui järjestelyiden puolesta hienosti. Kun Naperoleirillä 2005 joukkueita oli mukana vain 32, nyt joukkuemäärä kipusi peräti 113:een. Organisaation urakka muodostui siis aivan toisenlaiseksi, kuten näiden sivujen ennakkojutusta saattoi lukea.

Ennakkona Seinäjoen arvo-ottelutapahtumalle Tenavaleirin Itä-Lännet pelattiin torstaina. Länsi hallitsi poikien puolella, tyttöjen kilpasarjassa voiton vei Itä. Tyttöjen pelisarjan Itä-Lännessä juoksut tasattiin 15-15.

Perjantai-illan huumaa koettiin diskoillassa, joka järjestettiin Tapiolan urheiluhallilla. DJ:nä toimi espoolainen DJ 3ros. Menevä musiikki sai vipinää kinttuihin tanssilattialla, joka täyttyi iloisista leiriläisistä.


Leirille osallistui runsaasti innokkaita oikeudenjakajia. Parhaana tyttötuomarina palkittiin Amanda Julkunen Laitilasta ja parhaana poikatuomarina Miska Tervo Eurajoelta.


Viikon huipennuksena pelattiin sijoitusottelut lauantaina. Poikien kilpasarjan loppuottelussa Oulu kukisti Kankaanpään Maila E07:n numeroin 6-2 ja tyttöjen kilpasarjan vastaavassa Hamina voitti Laitilan Jyske E1:n lukemin 12-4. Pronssille ylsivät Jokioisten Koetus juniorit E-pojat ja porilaisen Pesäkarhujen E07-tytöt.


Leirikesä jatkuu valtakunnallisen Suurleirin merkeissä Oulussa 15.-20.7.

Aiheesta lisää

Länsiväylä-lehden uutinen Tenavaleiristä

Video: Tenavaleiri esillä MTV3:n Lottolähetyksessä lauantaina

Tenavaleirin kaikki ottelutulokset

Leirin kuvagalleriat