Valitse sivu

Osallistumismaksu on joukkueelta 290 €. Viime vuonna jokainen joukkue pelasi 4-5 alkulohko-ottelua ja lisäksi mahdolliset jatko-ottelut. Ottelumäärä selviää tarkemmin ilmoittautuneiden joukkueiden lukumäärän perusteella. Otteluaika on 40 minuuttia ja tasavuorot. Ottelu päättyy välittömästi, kun aika on täynnä ja voittaja on selvillä.

Sekajoukkueessa tulee olla vähintään kolme (3) nais- tai miespelaajaa pelaavassa yhdeksikössä. Jos joukkueella on jokeripelaajia, ainakin yhden kolmesta jokeripelaajasta täytyy olla nainen.

Vakuutusvaihtoehtona on Harrastepassi (tuoteseloste pdf-muodossa), joka sisältää maksuttoman sisäänpääsyn yhteen valitsemaasi kotimaan pesäpallo-otteluun runkosarjassa. Harrastepassit lunastetaan Pesäpalloliiton lisenssikaupasta.

Harrastepesiksen SM-turnaukseen ilmoittaudutaan verkkolomakkeella 8.7. mennessä. Joukkueen tietoja on mahdollista muuttaa tämän jälkeen ja lopullisen kokoonpanon voi ilmoittaa vielä turnausta edeltävänä päivänä.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen Harrastepesiksen SM-turnaukseen

Liity Harrastepesiksen SM:n avoimeen Facebook-ryhmään!

ManseGolf Harrastepesiksen SM-turnauksen lämmittelynä

Harrastepesiksen SM-turnauksen avausta edeltävänä päivänä eli perjantaina 26.7. pelataan ManseGolf-turnaus. Yhteislähtö tapahtuu kello 14 Nokia River Golfin Rock-kentällä ja pelimuoto on kahden hengen scramble.

Yritysmaksu on 100 €/hlö tai 200 €/pari (kaksi henkilöä) ja yksityishenkilöiden osallistumismaksu on 60 €.

Ennen kilpailun alkua tarjoillaan lounas ravintola Bufferissa. Lisäksi nautitaan väliaikakahvit ja kokoonnutaan lopuksi yhteen palkintojenjakoon. Nokia River Golf, Manse PP ja yhteistyöyritykset ovat lahjoittaneet kilpailuun upeita palkintoja.

Katso lisätiedot Manse PP:n nettisivuilta ja ilmoittaudu osoitteeseen tommi(ät)mansepp.fi.