Kärkijoukkueet Manse PP Tampereelta ja Haminan Palloilijat kohtaavat toisensa kahdesti tällä viikolla. Ensin pelataan Tampereen Kaupissa torstaina ja uudelleen erikoisottelussa Kotkassa Arto Tolsa Areenalla lauantaina.

Ratkaisun makua saattaa olla ilmassa – ainakin, jos toinen joukkueista ja erityisesti Manse PP vie molempien otteluiden pisteet selvästi. Etulyöntiasema on tamperelaisilla, jotka johtavat sarjaa kahden pisteen erolla Haminaan.

Molemmat kauden aiemmat kohtaamiset päättyivät vierasvoittoihin. Manse PP voitti Haminassa 1-2 (3-0, 0-9, 1-5) ja HP Tampereella 0-1 (4-6, 1-1).

Kumpi lauantain otteluiden jälkeen johtaa sarjaa, pitää ratkaisut suoran nousun osalta omissaan käsissään. Hamina piipahti Superpesiksessä viime vuonna. Tamperelainen joukkue pelasi edellisen kerran miesten Superpesiksessä kaudella 1991, silloin nimellä Mansen Pesäpallo.

Manse PP, Tampere vs. Haminan Palloilijat Kaupin pesäpallostadionilla Tampereella torstaina 11.7. Klo 18.

Haminan Palloilijat vs. Manse PP, Tampere Arto Tolsa Areenalla Kotkassa lauantaina 13.7. klo 13.