Edessä on hieno pesäpallojuhla ja haminalaisen pesäpallon voimannäyte yhteistyökumppaneiden tukemana. Kaiken hyvän päälle kotijoukkue on aloittanut sarjakautensa upeasti. Jos keskiviikon ottelu Laukaassa päättyy Haminan Palloilijoiden kolmen pisteen voittoon, Superperjantain runsaslukuinen yleisö saa osoittaa suosiotaan sarjakärjelle.

Nousijajoukkueen taival on ollut alkukaudesta ohdakkeinen. Ennen juhannusta Kannuksen Ura kuitenkin katkaisi tappioputkensa ja otti erittäin tärkeän kotivoiton Laukaan Urheilijoista. Historiallisessa debyytissään Vallikentällä joukkue pääsee pelaamaan vapautuneesti ja hakemaan yllätystä.

Kaikki on valmista pesäpallon juhlapäivää varten. Yleisön suositellaan saapuvan Vallikentälle hyvissä ajoin nauttimaan stadionin palveluista, niin sisäänkäyntikin sujuu mahdollisimman jouhevasti. Jäljellä on enää yksi toive, joka on esitetty ilmojen haltijalle: uusimpien tietojen mukaan sääkin näyttäisi suosivan tapahtuman osallistujia.

Haminan Palloilijat ja Kannuksen Ura kohtaavat Vallikentällä Superperjantai-tapahtumassa 28.6. kello 18 alkaen. Saavuthan ajoissa paikalle! Lisätietoa: www.haminanpalloilijat.net