Valitse sivu

Viime syksyn välierien päätyttyä pettymykseen joukkueilla on erityisen suuri nälkä palata takaisin terävimpään kärkeen kuluvalla kaudella. Perjantai-illan kattaus onkin valmiina kaikilla herkuilla, kun tappioitta tähän asti pelanneet Sotkamo ja Vimpeli iskevät yhteen!

Sotkamo näytti epäilijöilleen heti alkukaudesta. Kun pelinjohtajat arvioivat joukkueen jäävän ilman välieräpaikkaa, kausi on käynnistynyt kahdeksalla peräkkäisellä voitolla. Vastaavaan on pystynyt Vimpeli. 10 ottelun saldo on 10 voittoa ja 27 pistettä.

Kentällä nähdään useita Itä-Länsi-kutsun saaneita pelaajia. Sotkamon Antti Korhonen, Roope Korhonen, Niilo Piiponniemi ja Joni Rytkönen edustavat Itää miesten 85. juhlaottelussa Seinäjoella sunnuntaina 7.7. Lännen puolella pelaavat Vimpelin Sami Haapakoski, Olli Heikkala, Janne Heimonen, Mikko Kanala, Severi Lassila ja Perttu Ruuska.

Vapaasti katsottava Ruudun lähetys klassikko-ottelusta käynnistyy perjantaina noin kello 17.45. Itse ottelu alkaa kello 18.

Siirry seuraamaan lähetystä klikkaamalla tästä!