Valitse sivu

Myös yleisö pääsee tuttuun tapaan vaikuttamaan aikuisten Itä-Länsi-joukkueiden kokoonpanoihin. Viime vuosina on äänestetty ensikertalaisia, mutta nyt äänestykseen valitaan kolme alkukauden onnistujaa jokaisesta superpesisjoukkueesta. Ehdokkaat päättää Pesäpalloliiton urheiluyksikön johtaja Mikko Huotari.

– Suoritukset ja peli-ilme, ne ovat keskeiset kriteerit. Tarpeen mukaan keskustelen lisää Itä-Länsi-valitsijoiden kanssa, Huotari kertoo.

– Kaikilla kiinnostuneilla on äänioikeus. Yleisö valitsee yhden pelaajan kuhunkin naisten ja miesten Itä-Länsi-joukkueeseen, tapahtumapäällikkö Sanna Regwan Pesäpalloliitosta toteaa.

Muilta osin Itä-Länsi-valitsijat tekevät itsenäistä työtä. Joukkueisiin valitaan maailman parhaat pesäpalloilijat, eikä pelipaikkakohtaisia rajoituksia ole.

Kauden ennakkokyselyssä pelinjohtajat nimesivät omasta joukkueestaan potentiaalisen arvo-otteluiden ensikertalaisen. Kyselyn tulokset ovat nähtävissä alla.

Lipunmyynti Seinäjoen Itä-Länteen on hyvässä vauhdissa Ticketmaster Suomen netissä. Naisten ja miesten otteluiden VIP-lipulla on mahdollisuus nauttia tapahtumasta kaikilla herkuilla sekä seurata maailman parasta pesistä anniskelukatsomosta!

Otteluaikoihin tehtiin muutoksia tulevaan tapahtumaan. Perjantaina pelataan molemmat poikien ottelut, lauantaina on B-tyttöjen ja naisten päivä. Sunnuntain ohjelmassa on ainoastaan miesten 85. Itä-Länsi-juhlaottelu.

Itä-Länsi-valitsijat 2019 nimettiin tehtäviinsä tammikuussa. Katso kaikki lisätiedot Itä-Länsi-tapahtumasta osoitteesta www.ita-lansi.fi.

Miesten Superpesis: Pelinjohtajien arvioissa lähellä Itä-Länsi-valintaa

Juho Hakomäki, KoU
Markus Hallasuo, AA
Topi Hurskainen, KiPa
Konsta Hyötyläinen, IPV
Juuso Keski-Koukkari, PattU
Konsta Kettunen, JoMa
Elmeri Lieto, JymyJussit
Valtteri Luoma, KPL
Onni Määttä, KeKi
Arttu Ruuska, KaMa
Joni Rytkönen, SoJy
Jere Saukko, ViVe
Simo Vainikainen, SiiPe
Patrik Vartama, Tahko

Naisten Superpesis: Pelinjohtajien arvioissa lähellä Itä-Länsi-valintaa

Pinja Arbelius, Pesäkarhut
Pauliina Harinen, Tahko
Emmi Laine, Virkiä
Mari-Ann Lehtinen, MyVe
Ida Lähde, Manse
Jutta Myllyniemi, KeKi
Laura Nurmela, SMJ
Noora Pasi, PY
Emma Sallinen, Kirittäret
Tinja Töyrylä, Fera
Linda Viita, LaVe