Valitse sivu

Alkanut ykköspesiskausi on täynnä mielenkiintoa molempien joukkueiden näkökulmasta. Manse PP on arvioitu sarjan ykkössuosikiksi ja joukkue hakee tosissaan nousua Superpesikseen. Rankingin kuudes on Ulvilan Pesä-Veikot, joka tavoittelee paikkaa ylemmissä pudotuspeleissä.

Ulvilan Pesä-Veikkojen joukkueenjohtaja Jukka Suuriniemi näkee lähetykset erinomaisena palveluna kannattajille. Joukkueen matkaan pääsee nyt vierasotteluissakin, joita on mahdollisuus seurata Satakunnan Kansan netissä. Tänä viikonloppuna Pesä-Veikot matkustaa Ylivieskan Kuulan vieraaksi lauantaina ja sarjanousijan Kannuksen Uran vieraaksi sunnuntaina. Kausi ehti jo alkaa puhtaalla voitolla Laukaan Urheilijoista.

– Ajoitus on loistava. Meillä on kauden alussa useita vieraspelejä. Nyt kannattajillamme on alusta alkaen mahdollisuus nähdä, kuinka hyvässä iskussa joukkue on, Suuriniemi kiittelee.

– Vastaanotto Pesäpalloliitossa ja Ulvilan Pesä-Veikoissa on ollut erittäin myönteinen. Ykköspesikseen on kaivannut uusia avauksia ja tässä sellainen on. Olemme lyöneet lukkoon jo 12 ensimmäisen pelin kuvaukset, Satakunnan Kansan uutispäällikkö Hannu Pitkäranta kertoo.

Miesten Ykköspesiksen otteluita näyttää tilaajilleen Aamulehden ja Satakunnan Kansan lisäksi Lapin Kansa (Simon Kiri). Naisten Ykköspesiksessä Karjalainen oli mukana sarjan ennakkosuosikin, Joensuun Mailan, kauden avauksessa.

Aiheesta lisää

Suoria lähetyksiä Manse PP:n otteluista Aamulehden tilaajille

Satakunnan Kansa seuraa Ulvilan Pesä-Veikkojen edesottamuksia

Simon Kirin pelit suorana Lapin Kansan netissä