Valitse sivu

Uutuutena KPL lanseerasi ”Pesiskunnarin”. Keräämällä tarroja täyden kunnarin edestä lapset saivat yhteistyökumppanin tuotepalkinnon.

Pesiskunnarissa kierretään kaikki pesät. KPL:n pesistunti, päiväkodin tai koulun pesistunti, pesiskoulu tai joukkueharjoitus sekä KPL:n edustusjoukkueen ottelu kuuluvat Pesiskunnariin.

– Monelle lapselle pesistunti oli ensimmäinen kosketus pesikseen. Kaikki tunnit olivat toiminnallisia ja haluamme osaltamme tehdä koulupesiksestä entistä innostavampaa. Lasten riemu oli mielettömän hienoa huomata ja toivon, että koulujen ja päiväkotien pihat täyttyvät pesiksen pelaajista myös kesäloman aikana, KPL:n junioripäällikkö Harri Liekola kertoo.

– Pesiskunnarin avulla pyrimme liikuttamaan lapsia pesiksen parissa muutenkin kuin meidän ohjaamalla pesistunnilla. Edustusjoukkueen pelaajien mukanaolo oli todella tärkeää, kun lapset saivat todellisilta huipuilta opastusta ja innostusta. Iso hatunnosto lähtee meidän pelaajille, jotka sovittelivat omia aikataulujaan niin, että pystyivät osallistumaan mukaan toimintaan, Liekola kiittelee.

Katso lisätiedot osoitteesta www.kouvolanpallonlyojat.fi ja tule mukaan pelaamaan pesistä Kouvolassa!