Valitse sivu

Itä-Länsi Golf Open -turnauksessa sarjoja on kaksi, PB (pistebogey) 0-12.4 ja PB 12.5-36. Palkintoluokkia ovat sarjojen kolme parasta, paras scratch ja erikoiskilpailut.

Kilpailumaksu on Ruuhikosken pelioikeuden haltijoille 20 € ja vieraspelaajille 50 € (31.5. jälkeen 60 €) sisältäen aamukahvin/teen ja sämpylän, rangen, kilpailumaksun, tortillalounaan kilpailun jälkeen sekä erikseen tilattaessa lipun naisten Itä-Länsi-otteluun (Seinäjoella lauantaina kello 15). Tilaa maksuton Itä-Länsi-lippu lähettämällä ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostia osoitteeseen antti.piuhola(ät)seinajoki.fi.

Etenijäkuningas Sami Haapakoski mukaan Itä-Länsi Golf Openiin!

Vimpelin Vedon Sami Haapakoskelle ja Imatran Pallo-Veikkojen Sami Partaselle valinta miesten Itä-Länsi-otteluun olisi jo uran 16:s. Vastaavaan ovat kautta aikain pystyneet vain Toni Kohonen (22), Eino Kaakkolahti (16) ja Mauri Pyhälahti (16).

Kaikkien aikojen etenijäkuningas Haapakoski on kentällä joka tapauksessa viikonloppuna, sillä Ylivieskan Kuulan kasvatti on vastannut myöntävästi Itä-Länsi Golf Open -kutsuun. Lunasta paikkasi Sami ”Sigge” Haapakosken kilpailuryhmään hintaan 100 €!

Lisätiedot: antti.piuhola(ät)seinajoki.fi

Ilmoittautuminen Itä-Länsi Golf Open -kilpailuun

Itä-Länsi Golf Open -kilpailuun ilmoittaudutaan osoitteeseen caddiemaster(ät)ruuhikoskigolf.fi tai puhelimitse 044 334 3490 torstaihin 4.7. klo 18 mennessä. Lippu naisten Itä-Länsi-otteluun tulee tilata ilmoittautumisen yhteydessä erikseen sähköpostitse antti.piuhola(ät)seinajoki.fi.

Aiheesta lisää

Itä-Länsi Golf Open 2019 (pdf)

Itä-Länsi Seinäjoella 5.-7.7.

Itä-Länsi-liput myy Ticketmaster Suomi!

Ruuhikoskigolf omilla nettisivuillaan