Valitse sivu

Seurat toimittavat ottelun kirjurille lisenssiluettelot joko paperisina tai sähköisesti lisenssien tarkastusta varten. Kirjuri tarkistaa lisenssiluettelon vertaamalla sen tietoja pöytäkirjassa oleviin pelaajiin ja pelinjohtajiin.

Helpoin tapa hankkia lista seuran lisenssihenkilöistä on käyttää ”Seurakohtainen lisenssiluettelo” -toimintoa lisenssien verkkopalvelussa. Salasana on toimitettu seuran lisenssiyhteyshenkilölle.

Hakutuloksia voi palvelussa suodattaa syntymävuoden ja sukupuolen mukaan, joten oman joukkueen listan saa kätevästi näitä toimintoja käyttämällä. Listan voi näyttää sellaisenaan kirjurille tai ottaa siitä kuvakaappaukset. Lisenssiluettelot on hävitettävä tarkastuksen jälkeen tietoturva-asetuksen (GDPR) mukaisesti.

Ilmoitukset puuttuvista ja virheellisistä lisensseistä

Mikäli lisenssitiedoissa ilmenee puutteita, kirjuri lähettää ottelun jälkeen sähköpostin osoitteeseen ilona.naatanen(ät)pesis.fi.

Ilmoituksen otsikoksi laitetaan ”Epäselvyyksiä lisenssissä tai lisensseissä.” Viestistä on käytävä ilmi alue (mikäli kyse on aluesarjoista), sarja (lyhenne), ottelun päivämäärä, ottelevat joukkueet, pelaajan nimi sekä ilmoituksen aihe (esim. puuttuva lisenssi tai väärä lisenssi).

Lisenssin osto

Kaikki ohjeistukset lisenssien hankkimiseksi on päivitetty pesis.fi:n lisenssit-osioon.

Lisätietoa: Ilona Näätänen | 040 777 9001 | ilona.naatanen(ät)pesis.fi