Valitse sivu

Sekä Pesäkarhut että Manse ovat aloittaneet kautensa kahdella voitolla. Pesäkarhut esitteli vahvaa lyöntiarsenaaliaan vierasottelussa Seinäjoella ja kotiavauksessaan Hyvinkään Tahkoa vastaan. Erityisesti Susanna Puisto ja Emilia Linna ovat olleet hirmuisessa vedossa.

Ilotulituksen mahdollisen jatkumisen esteenä voi olla Mansen pitäväksi tiedetty ulkokenttä lukkari Senni Sallisen johdolla. Joukkueen peli ei ole vielä ollut kauneinta mahdollista, mutta tulosta on tullut viiden pisteen edestä. Sisäpelissä Mansen ykköskärki on alati vaarallinen, Ida Lähde on pelannut erinomaisen alkukauden.

Superlauantain ennakkoliput myy Lippu.fi!

Kankaanpää ja Koskenkorva tasaisessa keskiryhmässä

Kankaanpään Maila taisteli tosissaan ainakin yhdestä vieraspisteestä Vimpelin Saarikentällä torstaina, mutta Janne Mäkelän ottamaton lyönti kakkosjatkeelle tyhjensi pajatson avausjakson kolmannen tasoittavalla. Pistejahti jatkuu Porissa Superlauantaina. Kokenut Jouni Itävalo kaipaa lisää takatilanteita, jotta joukkue pääsee kunnolla painostamaan vastustajaansa.

– Palotonta peliä pitäisi pystyä vähän paremmin pelaamaan, etteivät takatilanteet olisi aina yhdellä tai kahdella palolla – päästäisiin oikeasti pelaamaan takatilannetta. Se on meillä vähän haastavaa vielä, Itävalo sanoi Vimpeli-ottelun jälkeen.

Kankaanpää ja Koskenkorva arvioitiin pelinjohtajien toimesta peräkkäisille sijoille 11-12. Alkukaudesta tarvitaan molempiin leireihin onnistumisia, jotta tavoite pudotuspelipaikasta ei karkaisi liian kauas. Koskenkorva haki erittäin tärkeän 0-1 (1-1, 2-5) -voiton Kempeleestä torstaina.

Superlauantaina 18.5. pelataan sekä naisten että miesten Superpesistä Porissa Erku-Areenalla (Porin pesäpallostadion, Metsämiehenkatu 19, 28500 Pori). Päivälippu (20 € / alennusryhmät 17 €) sisältää sisäänpääsyn molempiin otteluihin. Superlauantain ennakkoliput myy Lippu.fi. Lisätietoa tapahtumasta löytyy Pesäkarhujen nettisivuilta.