Valitse sivu

Edellä kautta aikain tilastossa on enää Toni Kohonen (3146). Korhosen saldoksi muodostui lauantain ottelun jälkeen 3001, tismalleen sama lukema kuin kiteeläisellä pesäpallolegendalla Pasi Pirisellä. Seuraava tähtäin on lyöjätilastossa. Kunnaritilaston ykkösnimi Korhonen lähestyy maagista 1000 lyödyn rajapyykkiä ja on siitä enää 22 tikin päässä (82+896=978).

Torstain superpesiskierroksella kautta aikain tehotilaston ykkösnimi Jere Dahlström siirtyi uudelle tasaluvulle. Imatran Pallo-Veikkoja edustavalla Dahlströmillä on nyt tilastoissa 1403 tehopistettä ja lähimmällä uhkaajalla, Sotkamon Jymyn Roope Korhosella, 1379. Lyöjätilastoa Dahlström (47+1235=1282) johtaa ylivoimaisesti ja lähestyy jo 1300 lyödyn rajapyykkiä.

Joensuun Mailan Juha Niemi löi 1000. tehopisteensä Kempeleen Kirin kentästä sunnuntaina. Niemi ylsi saavutukseen 13. pelaajana kautta aikain.

Naisten Superpesiksen neljän edellisen kauden lyöjäkuningatar Janette Lepistö ei ole vielä löytänyt parasta lyöntijyväänsä. Lapuan Virkiän oma kasvatti on kaikkien aikojen lyöjätilastossa sijalla 20 ja enää kahden tikin päässä 400 lyödyn rajapyykistä. Aktiivipelaajista Lepistön edellä on vain porilaisen Pesäkarhujen Susanna Puisto, joka on avannut kautensa vahvasti. Puistolla on urallaan lyötyjä juoksuja Superpesiksessä 21+452=473.

300 superpesisottelun miespelaajia on nyt 140. Viimeisimpinä joukkoon liittyivät Miikka Matikka (Pattijoen Urheilijat) ja Tuomas Jussila (Joensuun Maila).